Premier League

Arne Slot: Dette er min største ændring i Liverpool

Liverpool er kommet fremragende fra start under klubbens nye cheftræner Arne Slot, som nu fortæller, hvad hemmeligheden bag kan være.

Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool er flyvende.

The Reds har vundet otte af deres første ni kampe i sæsonen, hvilket er en ny rekord for klubben.

Ikke overraskende modtager den nye hollandske cheftræner Arne Slot stor ros for den sæsonstart, men i følge Slot er det ikke, fordi hans ledelsesstil er markant anderledes fra sin forgænger.

– Måske har vi implementeret en eller to regler, men jeg ved ikke engang, hvad de er, lyder det fra Slot til Sky Sports.

I følge Slot er der ikke behov for at udstede bøder til spillertruppen, fordi der allerede er en høj standard og disciplin i klubben, som blandt andet betyder, det er en selvfølge, at man møder til tiden.

– Den kultur var her allerede, så måske den eneste – jeg er ikke sikker på, det er en regel – men de plejede at være meget på hoteller dagen før en kamp, ​​og det er det, vi har ændret, fordi jeg og mine medarbejdere føler det bedste sted at sove er i din egen seng. Det giver dig den bedst mulige hvile.

– Så det er egentlig ikke en regel, men det er en af ​​de få ting, vi har ændret. Så før en hjemmekamp er spillerne i deres eget hus, deres egen seng, i stedet for at være på et hotel. Det er ikke en regel, men det har ændret sig.

Liverpool FC fører i øjeblikket Premier League, hvor klubben har ét point ned til Manchester City og Arsenal. Klubbens næste kamp er på udebane mod Crystal Palace lørdag klokken 13.30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P