Champions League

Pragtfuldt Priske! To selvmål sender tre point til Feyenoord

Der var fuld smæk på, da Brian Priske og Feyenoord onsdag aften gæstede Girona i Champions League, da to selvmål var med til at sikre hollandsk sejr.

Champions League-kampen mellem Girona og Feyenoord.
David López
19′
D. van de Beek
74′
Y. Herrera
23′
A. Milambo
33′
L. Krejčí
79′
  • To selvmål, to brændte straffespark og hele fem mål blev det til, da Brian Priske og Feyenoord gæstede Girona

• I første halvleg tog Girona føringen, før Yangel Herrera få minutter senere scorede selvmål til 1-1, før Feyenoord både scorede til 1-2 og brændte straffespark før pausefløjtet

• Anden halvleg bød på mere drama, da Girona først fik et mål annulleret, senere brændte straffe, derefter udlignede, men alt sammen forgæves, da Ladislav Krejci blev synderen, der scorede selvmål og sendte tre point ind på Priske og Feyenoords Champions League-konto

Girona 1-0 Feyenoord (David Lopez, 19′):

Girona 1-1 Feyenoord (Yangel Herrera selvmål, 23′):

Girona 1-2 Feyenoord (Antoni Milambo, 33′):