Kæmpe sensation! Vilde Villa vinder over Bayern München

Aston Villa leverede onsdag aften en flot præstation hjemme mod Bayern München og tog alle tre point mod den tyske storklub.

Bayern München
v v v v u
J. Durán
79′
  • Aston Villa vandt onsdag aften 1-0 over mægtige Bayern München i Champions League hjemme i Birmingham.
  • Første halvleg var overraskende lige og faktisk bragte Aston Villa sig foran efter 22 minutter ved Pau Torres, men efter et VAR-tjek blev den scoring annulleret. Bayern München havde svært ved at skabe de helt store chancer.
  • Billedet fortsatte i anden halvleg med en relativt lige affære, hvor Aston Villa var i live og efter 79 minutter var det så den indskiftede Jhon Duran, som scorede for Aston Villa til 1-0. Dén kamp endte med at blive kampens eneste og Aston Villa tog dermed en stor skalp i Champions Leagues ligafase.

Aston Villa 1-0 Bayern München (Jhon Duran, 79′)