3F Superligaen

AaB-chef: Han har det absolut største potentiale i hele truppen

AaB’s scouting- og rekrutteringschef tøver ikke et sekund, når han skal pege på AaB’s største juvel.

AaBs sportsdirektør James Gow og Julius Nagel (tv.) før superligakampen mellem AaB og Brøndby IF på Aalborg Portland Park, søndag den 18. august 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Tirsdag over middag var der dømt gætteleg på Hornevej 2 i det østlige Aalborg, hvor AaB i det daglige har deres træningspas.

Her var Campo på plads ved træningen sammen med den øvrige fremmødte presse og AaB’s scouting- og rekrutteringschef, Julius Nagel.

Humøret var naturligvis højt på træningsanlægget oven på weekendens resultat, hvor AaB bankede Sønderjyske med 3-0. Også hos Julius Nagel, der insisterede på at lege gætteleg:

– Hvem har det største potentiale i hele truppen? Altså, hvis man tager råmateriale, talent, fart og teknik i betragtning?, lød det spørgende fra tyskeren i retning af Campos udsendte.

Et tøvende svar blev, at det da helt sikkert måtte være svenske Melker Widell, mens Nordjyskes reporter også havde et par forskellige bud i ærmet.

Men det var det ikke.

Julius Nagel er nemlig ikke et sekund i tvivl om, at Amar Diagne besidder det største potentiale i hele AaB-truppen.

Bruus har ingen købsoption – AaB tror på permanent aftale

Den danske fodboldspiller, der har senegalesiske rødder og som er årgang 2006, kan ifølge tyskeren nå det allerøverste niveau, hvis han hæver sit bundniveau.

– Den dreng har noget af det vildeste topniveau, jeg nogensinde har set. Men hans bundniveau kan altså være lige så lavt.

– Men ‘the sky is the limit’ for ham, hvis han formår at udnytte sit fulde potentiale. Han har både fart og teknik. Hans topniveau er så vanvittigt højt, men det er bundniveauet desværre også.

– Det er blandt andet noget af det, han skal arbejde med, hvis han skal nå den absolutte top. Men han har helt sikkert forudsætningerne for det, lyder det forhåbnings- og forventningsfuldt fra Julius Nagel.

Den 18-årige offensivspiller blev i vinteren 2024 vejet og fundet for let i F.C. Københavns ungdomsafdeling, hvorfor AaB slog til og hentede ham på en fri transfer.

En beslutning Julius Nagel siden slet ikke har fortrudt.

– Han fik debut for os i NordicBet Ligaen i den allersidste spillerunde og har siden sin ankomst til AaB taget massive skridt, lyder det slutteligt fra tyskeren.

Indtil videre har Amar Diagne fået to korte indhop i 3F Superligaen, men mon ikke, det bliver til mange flere kampe i rødt og hvidt hos det nordjyske fodboldflagskib for den 18-årige uslebne diamant.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P