Premier League

Thomas Frank: Ivan Toney var ikke den værste at miste

Thomas Frank er i sit job vant til at undvære eller vinke farvel til sine største stjerner. I sidste sæson var det dog ikke fraværet af Ivan Toney, der fyldte mest hos den danske Premier League-manager.

Thomas Frank på sidelinjen for Brentford.
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Som manager i Brentford er det mere reglen end undtagelsen, at Thomas Frank før eller siden må sige farvel til sine største stjerner.

I 2020 var det Ollie Watkins, der i et stort salg smuttede til Aston Villa. Året senere tog tog Said Benrahma til West Ham.

Denne sommer var det så Ivan Toney, der hellere ville en tur til Saudi-Arabien.

Men allerede i sidste sæson måtte Thomas Frank mere eller mindre også se fuldstændigt bort fra Ivan Toney, der afsonede en lang bettingkarantæne.

Men faktisk var det ikke den engelske landsholdsangribers fravær, der fyldte mest hos Thomas Frank.

Det var i stedet fraværet af Bryan Mbeumo, som blev sendt på skadeslisten med en ankelskade i tre måneder.

– Sidste år var han på vej til at score 15 mål og måske lave 12 assists. Da han blev skadet, havde ahn allerede syv mål og tre oplæg. Det var i december.

– Det var ham, vi manglede mest i sidste sæson. Vi havde Ivan ude, og selvfølgelig ville jeg gerne have, at Ivan var der, fordi pludseligt manglede vi en nøglespiller.

– Ivan var ude i næste hele sæsonen, så ham kunne vi ikke bruge. Så jeg tror, at med Ivan ude, så var det at miste Bryan et endnu større slag, siger Thomas Frank ifølge The Guardian.

I denne sæson kan Thomas Frank dog glæde sig over, at han ikke må undvære Bryan Mbeumo.

Til gengæld har den danske manager fra sidelinjen kunne se den 25-årige offensivspiller finde vej til netmaskerne hele fem gange i sæsonens første seks Premier League-kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P