Tyrkisk Fodbold

Mourinho classic: Straffes for at placere computer foran tv

José Mourinho har igen bragt sig selv i fokus, efter han søndag placerede en computer foran et tv-kamera for at modbevise en offside-kendelse.

José Mourinho er utilfreds med en kendelse for Fenerbahce.
Foto: Murad Sezer/Reuters/Ritzau Scanpix

Mourinho, Mourinho, Mourinho.

Den 61-årige portugiser har atter tiltrukket sig opmærksomhed, som det efterhånden er blevet hans varemærke.

Efter sidste weekends nederlag til ærkerivalerne fra Galatasaray kom Mourinho og Fenerbahce søndag tilbage på sejrsporet med en 0-2-sejr over Antalyaspor.

Med godt ti minutter tilbage af kampen fik José Mourinho dog gult kort, og det var der en ganske særlig – og speciel – grund til.

Den portugisiske træner havde placeret en laptop foran et beIN Sports tv-kamera, efter bosniske Edin Dzekos scoring blev underkendt for offside.

Computerens placering var efter sigende et forsøg på at bevise, at dommerens offside-kendelse var forkert.

Kampens dommer, Cihan Adyin, var tilsyneladende ikke imponeret af Mourinhos “hjælp”, og han kvitterede derfor hurtigt med et gult kort til portugiseren.

Efter kampen forklarede Mourinho sit stunt:

– Ikke offside. Venstrebacken var i en position, så [Edin] Dzeko ikke var offside, og fra vores perspektiv med de tekniske kameraer var det klart for os, sagde Mourinho til beIn Sport.

I Danmark kan vi se frem til at få besøg af den karismatiske portugiser til januar, når han sammen med Fenerbahce møder FC Midtjylland i de to klubber sidste kamp i Europa Leagues ligaspil.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P