Herrelandsholdet

Glæder sig til store kampe: Godt for dansk fodbold

Herrelandsholdet bliver matchet på øverste niveau, mener landstræner Lars Knudsen, som glæder sig til de kommende kampe i Nations League.

Midlertidige landstræner Lars Knudsen før UEFA Nations League kampen mellem Danmark - Serbien i Parken, søndag den 8 september 2024
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Lars Knudsen har mandag sat navn på de 25 spillere, som skal på udebanerundrejse i Europa, når Spanien og Schweiz venter på udebane i Nations League.

Danmark har fået en perfekt start på gruppespillet med to sejre på hjemmebane, men nu venter der nye nogle svære kampe.

Og det hilser Knudsen velkommen, udtaler han i forbindelse med trupudtagelsen.

– Det er fantastisk for dansk godbold, at vi skal spille to store og spændende kampe mod europamestrene fra Spanien og et stærkt hold som Schweiz, hvor vi i den grad bliver matchet på allerøverste niveau.

– Men vi har udtaget en meget stærk trup med kæmpe kvalitet, stærk karakter og et fremragende fællesskab, og vi har en stor tro på, at vi kan spille to gode kampe og komme tættere på at kvalificere os til slutspillet i Nations League, udtaler Knudsen til DBU’s hjemmeside.

Danmark møder de forsvarende europamestre fra Spanien lørdag den 12. oktober. Tre dage senere går det løs i St. Gallen mod Schweiz.

Knudsen har blandt andet udtaget Jens Stage og Rasmus Nicolaisen, og så er der også comeback til flere spillere.

Se hele truppen her.

Flere overraskelser: Se Danmarks trup mod Spanien

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P