Ligue 1

Højbjerg får kritik efter stor nedtur

Pierre-Emile Højbjerg får ikke ligefrem rosende ord med på vejen efter sin vikartjans på uvant position for klubholdet Marseille.

Pierre-Emile Højbjerg møder stor kritik efter nederlaget til Strasbourg.
Foto: Manon Cruz/Reuters/Ritzau Scanpix

Søndag aften var på mange måder en uvant aften for Marseille og Herrelandsholdets anfører Pierre-Emile Højbjerg.

For første gang i sæsonen tabte man nemlig en fodboldkamp i Ligue 1, da Strasbourg med hiv og sving hentede en 1-0 sejr hjem.

På banen var Højbjerg også placeret på en noget uvant position i det centrale forsvar. Noget, der ikke var den helt store succes, hvis man læser franske medier i dag.

Her har Maxifoot nemlig valgt at gøre danskeren til en af syndebukkene med karakteren 4 ud af 10 og toppet den med kommentaren:

– Det tabende valg.

Hermed en skjult kritik til Roberto De Zerbis taktiske dispositioner, der spillede danskeren på den uvante position i hele kampen.

Landstræner: Derfor er Stage og Nicolaisen med

Nu kan danskeren dog mentalt forberede sig på nye opgaver, da han i dag naturligvis var en del af Lars Knudsens kommende landsholdstrup, der i midten af oktober tørner sammen med Spanien og Schweiz i UEFA Nations League.

Først skal Højbjerg dog lige have overstået en fransk ligakamp på fredag, når Marseille hjemme på Stade Vélodrom tager imod Angers.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P