3F Superligaen

Uroligheder i Madrid – Simeone advarer nu imod provokationer

Søndag aften blev kampen mellem de to Madrid-klubber afbrudt på grund af tilskueruroligheder. Nu vil hjemmeholdets træner også have provokatørerne straffet.

Atletico Madrid fans gik amok midtvejs i anden halvleg og kastede ting efter Real Madrids målmand
Foto: Ritzau / Scanpix / REUTERS/Ana Beltran

Der var mere end almindeligt gang i lokalderbyet mellem Atletico Madrid og Real Madrid søndag aften.

Kampen, der endte 1-1, blev afbrudt med lidt over 20 minutter tilbage af opgøret, da hjemmeholdets hardcore fans kastede lightere og andre genstande efter Real Madrids målmand Thibaut Courtois.

Dommer Mateo Busquets Ferrer afbrød kampen i ti minutter og sendte spillerne i omklædningsrummene, indtil der var faldet ro på gemytterne.

Efter opgøret kritiserede hjemmeholdets træner Diego Simeone tilskuernes opførsel, men han vil samtidig fremover have set så på, hvordan spillere og trænere, der provokerer tilskuerne, ligeledes kan straffes.

– Klubben vil skride ind overfor de personer, der kastede ting, for vi har ikke brug for de mennesker på tribunen. Men de, der opildner, skal også straffes. Vi skal passe på med at generere fans, og jeg inkluderer mig selv. Så sanktionerer også dem, der provokerer, lød budskabet fra Simeone til den spanske presse efter slutfløjt.

Atletico Madrid stjæler point i overtiden af Madrid-derby

Undervejs i kampen var Simeone også henne ved Courtois, der tidligere har spillet i Atletico, hvilket var årsagen til den hetz, han indledningsvis blev udsat for.

– Jeg sagde til ham, at han skulle være rolig. Vi har ikke brug for de mennesker på tribunen. Men os der spiller offeret skal være forsigtige. Du kunne se Courtois anklage folk og grine af dem, lød det også fra Simeone, som også fra fansenes side havde fået lige netop Courtois provokationer beskrevet.

– De sagde, at han havde provokeret dem. Det retfærdiggør ikke, hvad de gjorde, men dem, der provokerer, skal også straffes, er den argentinske træners konklusion.

Med det uafgjorte resultat er de to klubber placeret på anden og tredjepladsen i LaLiga. FC Barcelona ligger nummer et.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P