Campo Goalshow uge 39: Superligaspiller med ugens mål

De internationale ligaer buldrer derudaf, og som altid bliver der scoret en lang række fantastiske mål. Her kan du se nogle af de flotteste scoringer, og en dansker laver det bedste mål!

Vi er klar med Goalshow på Campo fra uge 39

Vi samler hver uge de bedste mål i den forgangne uge. Vi ser trods alt ikke al fodbold, så bær over med os, hvis vi har misset en scoring, der er bedre end de nedenstående drømmemål.

Du er altid velkommen til at sende dine input til: kontakt@campo.dk.

Nr. 1: Aral Simsir, FC Midtjylland 🔥

Søndag var der lokalderby mellem FC Midtjylland og Viborg på MCH Arena. Hjemmeholdets comeback i 3-1 sejren blev igangsat på flotteste vis af FCM’s dansk-tyrkiske midtbanespiller Aral Simsir. Se hans rappe fødder i aktion her 1 minut og 40 sekunder inde i klippet! 😳
Denne uges vinder er Aral Simsir fra FC Midtjylland.

Nr. 2: Victor Osimhen, Galatasaray

Han var vanvittig god i Napoli, og nigerianske Victor Osimhen er også ½i gang i tyrkiske Galatasaray. Med to sine to scoringer lørdag, bidrog han til et uafgjort resultat på 3-3. Den her kasse ryger ind på andenpladsen.

Nr. 3: Agustin Almendra, Racing

I Copa Sudamericana scorede Racing Club et mål allerede i det første minut. Målscorer var Almendra, der må siges at ramme den her meget godt.
Godt gået og nok til en tredjeplads!

Nr. 4: James Justin, Leicester City

Det var godt nok Mads Hermansen, der trak alle overskrifterne for Leicester i udekampen mod Arsenal, da han lavede rekordmange redninger. Men James Justins udligningsmål for Leicester kan alle tåle at se igen. Hold my beer… den rammer han godt!

Nr. 5: Dwight McNeil, Everton

Everton har fået en forfærdelig start på sæsonen i Premier League, men lørdag spillede de sig med en 2-1 sejr over Crystal Palace væk fra af nedrykningspladserne. Blandt andet på dette fornemme langskud fra Dwight McNeil, der scorede sit tredje sæsonmål i Premier League.

Nr. 6: Cole Palmer, Chelsea FC

Cole Palmer gik amok med fire scoringer i weekenden for Chelsea. Se målet til 3-1 efter 2 minutter og 15 sekunder i dette klip. Du kan i øvrigt også se alle hans andre scoringer.

Nr. 7: Mohamed Elyounoussi, FCK

Mohamed Elyounoussi lavede sidste mandag et fornemt mål for F.C. København i sejren på hjemmebane mod AaB. Se hele aktionen her med oplæg fra Kevin Diks samt nordmandens elegante lob.

Nr. 8: Bryan Mbeumo, Brentford

Brentfords 25-årige camerounske angriber bringer Thomas Franks hold foran efter blot et halvt minuts spilletid mod West Ham. Og det er altså meget godt drejet ind det der.

Nr. 9: Marko Divkovic, Brøndby IF

Brøndby var helt og aldeles suveræne i midtugens pokalturnering. Og dette flotte gennemspillet mål kommer med i top 10! Målscorer Marko Divkovic er målscoreren cirka to minutter inde i klippet.

Nr. 10: Florian Danho, Randers FC

Randers FC fik nok engang uafgjort mod et af topholdene. Florian Danho scorede undervejs et flot flot mål mod AGF. Se scoringen tre minutter inde i klippet herunder.

Er der én person, der ved, hvordan man kommenterer et godt mål, så er det Flemming Toft. Han er Campos faste kommentator. Læs hans seneste kommentar om det danske landshold herunder: