Varm AaB-anfører sænker Sønderjyske med hattrick

Mathias Jørgensen sørgede med et vaskeægte hattrick for, at AaB tog en overbevisende sejr over med-oprykkerne fra Sønderjyske.

AaB's Mathias Jørgensens jubler over sit hattrick i kampen mod Sønderjyske.
M. Jørgensen
48′
62′
77′
  • Efter 0-0 ved pausen tog AaB-anfører Mathias Jørgensen sagen i egne hænder i søndagens hjemmekamp mod Sønderjyske, hvor angriberen stod for alle mål i 3-0-sejren

• Tre minutter efter pausen gjorde Jørgensen det til 1-0 efter flot oplæg fra Andres Jasson, mens det blev til 2-0 efter en times spil i en situation, hvor Jørgensen faktisk havde brændt sit første forsøg. 3-0-målet blev sat ind med et kvarter tilbage af kampen, da Nicklas Helenius uselvisk spillede sin anfører fri