Vanvid: Jens Stage-hattrick fuldender Werder-comeback

Jens Stage fuldendte et fuldstændig vanvittigt comeback for Werder Bremen, da danskeren scorede hele tre gange mod Hoffenheim.

Jens Stage jubler over sit hattrick for Werder Bremen mod Hoffenheim.
M. Bülter
5′
M. Bülter
8′
A. Hložek
12′
J. Malatini
21′
J. Stage
26′
J. Stage
39′
J. Stage
49′
  • Tre mål i sin første sæson i Bundesligaen, tre mål i sin anden sæson, og nu tre mål i søndagens kamp mod Hoffenheim

• Jens Stage overstrålede alt og alle søndag aften, da han med et helt forrykt hattrick sørgede for et vildt Werder Bremen-comeback mod Hoffenheim

• Hoffenheim var ellers kommet foran 3-0 allerede efter 12 minutter af søndagens opgør, inden Stanley Nsoki fik direkte rødt kort efter 18 minutter. Overtaget udnyttede Werder, da Julian Malatini først reducerede efter 21 minutter, inden danske Stage altså tog over og scorede ikke ét, ikke to – men hele tre gange i løbet af kampens efterfølgende 28 minutter