LaLiga

Opsigtsvækkende fra De Jong: Så meget tjener jeg ikke!

Frenkie De Jong nærmer sig et comeback efter sin ankelskade, og hollænderen har i dén grad noget på hjerte.

Soccer Football – LaLiga – Real Madrid v FC Barcelona – Santiago Bernabeu, Madrid, Spain – April 21, 2024 FC Barcelona’s Frenkie de Jong receives medical attention after sustaining an injury REUTERS/Juan Medina

Frenkie De Jong har holdt sig tavs, siden han igen blev skadet i april.

Ikke meget har den hollandske Barca-profil selv berettet, siden han måtte udgå i El Clásico-udekampen på Bernabeu.

Nu nærmer hollænderen sig efter eget udsagn et comeback, og der er mere end bare et par ting, han ønsker at gå i rette med – blandt andet rygter om hans løn.

– Det er ikke sandt, at jeg tjener 37 millioner euro. Det er et meget stort tal, og det er langt fra det, jeg rent faktisk tjener, siger De Jong i et interview med klubben selv.

De Jong blev tre gange skadet i den samme ankel i sidste sæson, og det har været mere end bare en smule hårdt for den blonde hollænder.

– At have tre skader i den samme ankel har givet mig en lidt et mentalt traume. Jeg får gradvis min selvtillid tilbage og tør sparke hårdt til bolden og hårdt ind i tacklinger, lyder det fra De Jong, der samtidig ønsker at opklare en ting i forbindelse med sin manglende ankel-operation.

– Igennem min genoptræning har jeg valgt at forhold mig tavs. Det er ikke sandt, at klubben har beordret mig at få en operation, og jeg har ikke ønsket en operation, for alle i klubben, lægerne og jeg selv var enige om, at en operation ikke var den bedste mulighed.

– Det har været virkelig frustrerende for en spiller, som lever og ånder fodbold at være ude af spil i endnu en lang periode, lyder det fra De Jong.

Den 27-årige hollænder afslører desuden i interviewet, at han nu er “meget tæt på et comeback”.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P