3F Superligaen

Neestrup om Corner-startplads: Ikke mål i sig selv

Andreas Cornelius blev dagens helt for F.C. København mod Vejle Boldklub, men cheftræner Jacob Neestrup mener ikke, at man nødvendigvis skal regne med at se angriberen komme til at starte klubbens kampe.

Jacob Neestrup (FCK Træner) under Superligakampen mellem Vejle Boldklub og FC København på Vejle Stadion søndag den 29. september 2024..
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Hvornår er Andreas Cornelius klar til at starte?

Det spørgsmål ville værterne i Viaplays studie efter kampen mellem Vejle og F.C. København gerne have svar på, men den gik cheftræner Jacob Neestrup ikke med på.

Han mente nemlig ikke, at det nødvendigvis burde være en målsætning, at den store angriber skulle kunne starte inde, men at han derimod også kan bringe københavnerne værdi på anden vis.

– Så må han jo være en supersub. Så er det jo sådan, det skal gøres. Jeg synes, de spillere, der har startet kampene den sidste måneds tid har gjort det godt. Det har været tilfredsstillende at se, hvordan vi er kommet ud. Og jeg er meget, meget, meget glad for de spillere, der er kommet ind, herunder Cornelius også, lød det fra Neestrup.

– Så for mig er det ikke et mål i sig selv, at han skal starte, men det at kunne bringe ham senere i kampen, det er måske der, hvor han kan hjælpe os bedst lige nu og her.

F.C. København spiller næste kamp, når de torsdag den 3. oktober møder polske Jagiellonia i Conference League, mens Vejles Boldklubs næste opgave er mod AaB hjemme i Nørreskoven fredag den 4. oktober.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P