Bundesligaen

Kicker mener: Velkommen i nedrykningskampen, Thorup

Udviklingen er gået i stå i Augsburg under Jess Thorup, der godt kan forberede sig på at skulle spille med i nedrykningskampen – det mener Kicker.

Jess Thorup takker for kampen med Leipzig-spiller.
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er bare 17 dage siden, at Jess Thorup forlængede sin kontrakt i Augsburg.

Umiddelbart er der heller ikke nogen fare for en fyring for danskeren, som derimod skal begynde at tage faren for at blive involveret i Bundesligaens nedrykningskamp særdeles alvorligt.

Det mener i hvert fald Kickers mangeårige skribent Frank Linkesch.

Augsburg har tabt sine seneste seks udekampe og har kun vundet én ud af de seneste ti ligakampe. En tilsvarende stime kostede Enrico Maassen jobbet for næsten et år siden. Thorup behøver ikke frygte for sit job i øjeblikket, da han for nylig forlængede sin kontrakt til 2026, men lige nu lyder det: Velkommen til nedrykningskampen, skriver Linkesch.’

Lørdag blev det til et 4-0-nederlag til RB Leipzig, og det nederlag tegner et kedeligt billede.

RB Leipzig banker Jess Thorup & co. i Sesko-show

– Trenden fra de første par uger blev cementeret i Leipzig: Det her FC Augsburg-hold har et defensivt problem, som vil føre direkte til en nedrykningskamp, hvis ikke det hurtigt bliver løst. Med 14 mål imod har Jess Thorups mandskab det svageste forsvar i ligaen forud for søndagens kampe.

– Den unuancerede sandhed er, at udviklingen er stagneret under danskeren, som kan fejre sit etårsjubilæum i midten af oktober. Fire point i de første fem kampe er ikke nok, selv hvis man tager højde for modstanderne og selvom forkerte og uheldige dommerbeslutninger har spillet en rolle, lyder det fra Kicker-skribenten.

Augsburg ligger med fire point akkurat over nedrykningsstregen i Bundesligaen, men det kan ændre sig søndag, hvor både Kiel og Hoffenheim skal i kamp – vinder de begge, er Augsburg under stregen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P