B. Dia
60′
T. Noslin
89′
  • Serie A tegner til at blive mere spændende end længe i denne sæson, hvor Lazio søndag spillede sig ind i topstriden med en 2-3-sejr over Torino, der dermed misser muligheden for at generobre førstepladsen

• Gustav Isaksen startede inde for romerne, men det var Matteo Guendouzi, der lidt heldigt bragte gæsterne foran allerede efter otte minutters spil. Efter en times spil gjorde Boulaye Dia det til 0-2 på oplæg fra sin danske holdkammerat, inden skotske Che Adams bragte spænding i kampen med sin reducering

• Mens Isaksen forlod banen efter 68 minutter, kunne Tijjani Noslin gøre det til 1-3, inden Saul Coco forgæves fornyede spændingen med endnu en reducering. Med sejren er Lazio nu et af i alt syv hold indenfor to point i toppen af Serie A