LaLiga

– I kan bare give mig skylden i dag

FC Barcelona måtte lørdag aften indkassere et sjældent nederlag under Hansi Flick. Og han tager det fulde ansvar efter at have sendt et reservespækket hold på banen mod Osasuna.

Hansi Flick står i spidsen i FC Barcelonas nederlag mod Osasuna.
Foto: Ritzau / Scanpix / REUTERS/Vincent West

FC Barcelona tabte lørdag aften med hele 4-2.

Nederlaget på udebane til Osasuna blev også Barca første i denne sæson, og det er også første gang holdet forlader banen uden en sejr.

Noget den tyske cheftræner Hansi Flick efter kampen tog det fulde ansvar for.

Flick rokerede i startopstillingen før kampen og startede med Lamine Yamal, Raphinha, Inigo Martinez og Alejandro Balde på bænken.

– Det er mit ansvar at beskytte spillerne, forklarede Flick til den spanske presse.

– Hvis du vil give nogen ansvaret for det her nederlag, så er det min skyld. Jeg var nødt til at rotere nogle spillere. Det var nødvendigt, lød det endvidere fra tyskeren.

Robert Lewandowski startede for FC Barcelona, men blev skiftet ud efter 70 minutter, selvom holdet var bagud og skulle jagte en sejr.

Men også her var der en god forklaring.

– Lewandowski har også brug for hvile. Vi spiller hver tredje dag. Vi skiftede ham ud for hans eget bedste, forklarede Flick.

FC Barcelona er stadig nummer et i LaLiga på trods af nederlaget. Holdet spiller Champions League tirsdag på hjemmebane mod Young Boys.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P