Premier League

Efter beslutning i sommer: Ten Hag frygter ikke fyring

Selvom resultaterne bestemt ikke går den rigtige vej, så frygter Erik ten Hag ikke at blive fyret, efter han sammen med ejerkredsen i tog en fælles beslutning i sommer.

Erik ten hag klapper efter nederlaget til Tottenham.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Udefra kunne managersædet i Manchester United se mere end bare varmt ud.

I sædet sidder lige nu hollandske Erik ten Hag, og selv efter det forsmædelige nederlag til Tottenham søndag, frygter han ikke at blive fyret.

– Nej det tænker jeg ikke på. Jeg mener, at vi alle sammen tog beslutningen om at blive sammen, som ejerskab og som ledelse i sommer.

– Vi traf også beslutningen ud fra en klar ide om, hvad vi er nødt til at forbedre som organisation og hvordan vi ønsker er sammensætte en trup, og al beslutningstagning foretages samlet, lyder det fra Erik ten Hag ifølge The Independent.

Den hollandske manager lader til at have givet håndslag med den nye ejerkreds i klubben, herunder Sir Jim Ratcliffe, om, hvad der skal ske det kommende stykke tid.

Åh nej United: Fernandes’ karantæne bekræftet

Ten Hag er ikke selv nervøs for at formkurven ikke ændres.

– Vi vidste, at det vil tage noget tid på grund af den måde, transfervinduet forløb med nogle spillere, der kom sent ind som [Manuel] Ugarte, og vi er også nødt til at foretage nogle forbedringer i organisationen, og vi er også stadig nødt til at forholde os til nogle skader – også fra nøglespillere.

– Jeg tror nok, vi skal blive bedre. Vi har brug for noget tid. Vi er alle sammen på samme side eller i samme båd; Ejerkredsen, ledelsen, staben og spillergruppen, så jeg har ikke den bekymring (fyring, red.), lyder det fra Ten Hag.

Manchester United er efter sæsonens første seks kampe at finde på Premier Leagues 12. plads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P