Delap sikrer Ipswich point mod Aston Villa

Selvom oprykkerne fra Ipswich endnu har første Premier League-sejr til gode, så fik de igen søndag point.

Liam Delap scorer det ene af sine to mål for Ipswich mod Aston Villa.
L. Delap
8′
L. Delap
72′
M. Rogers
15′
O. Watkins
32′
  • For fjerde kamp i træk fik oprykkerne fra Ipswich søndag point, da de hjemme fik 2-2 mod Aston Villa, og dermed rykker oprykkerne over nedrykningsstregen, mens Aston Villa misser muligheden for at gå á point med Liverpool på førstepladsen

• Nyindkøbte Liam Delap scorede begge oprykkernes mål, da han både åbnede scoringen efter otte minutter og udlignede til 2-2 med 20 minutter tilbage af kampen. I mellemtiden scorede Morgan Rogers og Ollie Watkins for gæsterne fra Birmingham

• The Tractor Boys kunne meget vel have fået sæsonens første sejr, efter de blandt andet havde 10 hjørnespark mod Aston Villas nul, men selvom oprykkerne pressede på i slutfasen, udeblev det forløsende sejrsmål

Ipswich 1-0 Aston Villa (Liam Delap, 8′):

Ipswich 1-1 Aston Villa (Morgan Rogers, 15′):

Ipswich 1-2 Aston Villa (Ollie Watkins, 32′):

Ipswich 2-2 Aston Villa (Liam Delap, 72′):