3F Superligaen

Delaney om vennen Corner: Sparker den ind med hovedet

Andreas Cornelius blev søndag matchvinder for F.C. København mod Vejle Boldklub og det glæder Thomas Delaney, som ikke mener, det kunne være skrevet bedre.

Thomas Delaney (FCK 27) under Superligakampen mellem Vejle Boldklub og FC København på Vejle Stadion søndag den 29. september 2024..
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Andreas Cornelius er tilbage.

Spørgsmålet er bare, om han langt om længe kan holde sig skadesfri over en længere periode.

Søndag blev han matchvinder, da F.C. København sikrede sig en 2-1-sejr over Vejle Boldklub i 3F Superligaen. Efterfølgende var det en glad ven i form af Thomas Delaney, der blev spurgt ind til Cornelius efter kampen af Viaplay.

– Det er dejligt, det er der, han hører til – at være kampafgørende. Jeg kunne ikke have skrevet et bedre Cornelius-mål, end det han laver i dag. Han sparker den jo ind med hovedet. Det er dejligt. Han er jo en tykhudet fætter, men jeg ved, det betyder noget for ham.

– Han er jo en person, der formår at se ud over fodbold, så jeg tror, at han har klaret sig. Men som fodboldspiller i samme situation, som jeg også er kommet hjem i, så vil du jo gerne leve op til dine egne forventninger i første omgang. Og jeg tror ikke, at hans forventninger er at være skadet. Så det er dejligt at mærke på ham, og at han også kan komme ind og gøre en forskel.

– Han skal stadig passes på med hans skadesforløb, men han kommer ind og gør en forskel og hjælper os, og ikke bare at han bliver passager, så det er det, han hører til. Så må det være op til ham og os andre at bygge på.

F.C. København spiller næste kamp, når de torsdag den 3. oktober møder polske Jagiellonia i Conference League, mens Vejles Boldklubs næste opgave er mod AaB hjemme i Nørreskoven fredag den 4. oktober.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P