3F Superligaen

Cornelius maner til ro efter comebackmål: Jeg er over 30

Andreas Cornelius blev søndag aften den store helt, da FC København sejrede i Nørreskoven, men selv vil den store angriber ikke give for store forhåbninger om sin fremtid.

Superligakampen mellem Vejle Boldklub og FC København på Vejle Stadion søndag den 29. september 2024.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Første mål i fem måneder og femten dage.

Andreas Cornelius blev søndag aften matchvinder for F.C. København, da løverne vandt 2-1 på udebane mod Vejle Boldklub.

Angriberen selv vil dog ikke give nogen garantier for, hvad man kan forvente fra hans fødder i den resterende del af sæsonen.

– Jamen det er jo de her øjeblikke, som man arbejder for, man kæmper for. Jeg har prøvet at huske på alt det hårde arbejde, det hårde slid, og det er de her små øjeblikke, man lever for som fodboldspiller, det er fantastisk, lød det fra Andreas Cornelius, da han blev interviewet af Viaplay efter kampen.

Den tidligere landsholdsspiller tør dog ikke håbe for meget på, at hans lange skadesperiode nu endelig kan være nået til sin ende og at han vender tilbage til fordums styrke.

– Jeg mangler lidt. Altså, vi skal være kloge nu. Jeg er over 30 år og har været ude i fem måneder og spillet tre kampe på seks dage, så nu skal vi også lige huske at tage den lidt med ro. Men det er fint det her.

– Det gør jo, at nu er jeg kommet i gang, og jeg skal bygge på, og jeg skal huske alt det hårde arbejde, vi lægger i hverdagen.

F.C. København spiller næste kamp, når de torsdag den 3. oktober møder polske Jagiellonia i Conference League, mens Vejles Boldklubs næste opgave er mod AaB hjemme i Nørreskoven fredag den 4. oktober.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P