Premier League

Bruno Fernandes raser: Aldrig et rødt kort

Bruno Fernandes var slet ikke tilfreds med det røde kort, han søndag fik i kampen mod Tottenham.

Bruno Fernandes får rødt kort mod Tottenham.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Bruno Fernandes gjorde ikke ligefrem tingene nemmere for sine holdkammerater.

Manchester United-kaptajnen fik direkte rødt kort i søndagens hjemmekamp mod Tottenham, og i anden halvleg kunne han fra tribunen se United blive ydmyget i et 0-3-nederlag.

Portugiseren var dog langt fra tilfreds med det røde kort, som han fik efter en tackling på James Maddison.

– Ud over at jeg glider, så rammer jeg ham ikke med knopperne men med min ankel. Det er et klart frispark, men aldrig et rødt kort, det er min følelse, lyder det fra Fernandes, der på vej fra banen talte med James Maddison:

– Han sagde, at det var et frispark men ikke et rødt kort, det var det, han sagde. Alle kan se, at det ikke er et rødt kort, for hvis det er et rødt kort, så skal vi kigge på mange andre situationer. Jeg bliver tit sparket, men jeg har aldrig set et rødt kort komme op så hurtigt, siger United-anføreren.

Sort dag på Old Trafford – Tottenham ydmyger United

Bruno Fernandes kan til nøds forstå, hvis han skulle have et gult kort i situationen, men det var ikke på grund af tacklingens karakter.

– For mig er det et frispark. Hvis han vil give mig et gult kort, fordi det er et kontraangreb, så er jeg enig, for kontakten i sig selv er ikke så hård.

– Jeg forstår ikke, at VAR ikke kalder dommeren til skærmen. For mig er det virkelig ikke nogen god beslutning, lyder det fra den 30-årige portugiser.

Det røde kort var det første i tiden hos Manchester United for Bruno Fernandes, der nu står noteret for i alt 242 kampe for klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P