90’+5′
É. Militão
64′
  • Der var søndag aften derby i Madrid, da Atletico tog i mod rivalerne fra Real Madrid og her skulle de to hold forsøge at hale ind på FC Barcelona, som lørdag overraskende tabte til Osasuna.
  • Det var en meget jævnbyrdig første halvleg uden de store chancer, som meget naturligt endte 0-0.
  • Efter 64 minutter bragte Eder Militao Real Madrid foran, men kort efter måtte kampen afbrydes, da der blev kastet flere genstande på banen. Den blev dog genoptaget et kvarters tid efter. Fem minutter inde i dommerens tillægstid kunne Atletico Madrid så juble, da Angel Correa på en knivskarp omstilling kunne score til 1-1. Fire minutter senere var der så direkte rødt til Marcos Llorrente.