Vanvittige Palmer sikrer Chelsea-sejr på 20 minutter

Cole Palmer slog nok engang fast, at englænderen er en af Premier Leagues absolut største profiler, da han egenhændigt sikrede Chelsea FC sejren mod Brighton i et særdeles målrigt opgør på Stamford Bridge.

C. Palmer
21′
C. Palmer
28′
C. Palmer
31′
C. Palmer
41′
G. Rutter
7′
C. Baleba
34′
  • Chelsea vandt lørdag eftermiddag 4-2 over Brighton Hove & Albion hjemme på Stamford Bridge.
  • Her var Cole Palmer nok engang altoverskyggende, da han scorede samtlige af Chelseas fire mål – alle fire blev scoret indenfor 20 minutter i første halvleg. Den præstation er samtidig en ny rekord, eftersom ingen spiller tidligere i Premier League-historien har scoret fire mål på én halvleg.
  • Brighton Hove & Albion bragte sig ellers foran efter blot syv minutter, men efter 41 minutter var Chelsea foran 4-2 og herefter bød kampen ikke på flere scoringer. Med sejren sniger Chelsea sig op på tredjepladsen foran Liverpool og bag Manchester City og Arsenal.