Tyrkisk Fodbold

Osimhen lod sig udskifte: Jeg følte en smule ubehag

Victor Osimhen scorede for første gang for Galatasaray lørdag, men allerede ved pausen lod han sig udskifte med en mindre skade.

Victor Osimhen lader sig udskifte for Mauro Icardi hos Galatasaray.
Foto: Murad Sezer/Reuters/Ritzau Scanpix

Han kunne se sine holdkammerater formøble en sikker sejr på forunderlig vis.

Galatasaray har været fuldstændig suveræne i den tyrkiske liga indtil videre i denne sæson, hvor det er blevet til maksimumpoint.

Lægger man dertil de to første scoringer for klubben af den nye stjerner, nigerianske Victor Osimhen, så kunne dommeren praktisk talt have fløjtet kampen af ved halvlegsstillingen 3-1 lørdag aften mod Kasimpasa.

Men men men.

Osimhen gik ud med en skade ved pausen, og så kom Kasimpasa tilbage og fik sensationelt 3-3.

– Jeg er ikke alvorligt skadet. Jeg følte en smule ubehag, så det tænkte jeg, at jeg ville fortælle min træner. Jeg fortalte det til Mauro [Icardi] og træneren, og det er derfor, jeg gik ud, fortæller Victor Osimhen, der er glad for at spille sammen med netop argentinske Mauro Icardi.

Osimhen på pletten i Galatasarays første pointtab

– Jeg har et godt forhold til Mauro. Han er en leder. Han beskytter os alle sammen. Han er som en storebror for mig. Det føles godt at spille ved siden af ham, det må alle kunne se. Vi fejrer vores mål sammen. Det er et privilegie at spille sammen med ham, lyder det fra Osimhen.

Den nigerianske superstjerne var selvsagt ikke tilfreds med kampens resultat lørdag aften, men han tog trods alt også noget godt med fra kampen, hvor han scorede både sit første og sit andet mål i Galatasaray-trikoten.

– Vi er utilfreds som hold. Vi fortjente tre point, men sådan er fodbold engang imellem. Man kan spille godt og fortjene at vinde og så ikke vinde. Jeg er glad for at score to mål. Vi er alle utilfredse med uafgjort. Vi må arbejde hårdt og fokusere på næste kamp. Jeg var tilfreds med min egen præstation, men vi vil arbejde hårdere og forsøge at gøre det bedre i de kommende kampe, lyder det fra Osimhen.

Næste opgave for Galatasaray er torsdag, hvor de gæster upåagtede RFS fra Letland i Europa League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P