NordicBet Ligaen

OB’s unge matchwinner: Det var super fedt!

Den blot 17-årige William Martin blev afgørende i OB’s 1-2 sejr over Kolding IF fredag. Efter kampen var angriberen lykkelig over sit første mål på førsteholdet.

OB's cheftræner, Søren Krogh, på sidelinien.
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix.

Alder er bare et tal.

Sådan siger man ofte, og i OB ser det ud til, at man ser lignende på tingene.

Klubbens 17-årige angriber William Martin scorede nemlig OB’s afgørende mål mod Kolding IF fredag og var jublende glad efter kampen.

– Det var super fedt. Især også når vi vinder 1-2. Det er sgu ret stort, at vi bliver ved med at vinde. Det er imponerende. Og så at jeg endelig for scoret, siger William Martin i interviewet til Viaplay og fortsætter:

– Det er også vigtigt for mig at vise, at det kan jeg også byde ind med. Så nu er jeg bare pisseglad.

Foden på speederen: OB drøner videre mod Superligaen

Den unge angriber scorede sit matchwinner-mål allerede i det 18. minut. Han mener ikke, der er nogen hold, der i øjeblikket kan stikke en kæp i hjulet for OB-toget, der buldrer mod en retur til Superligaen.

– Vi spiller bare vores spil, og vi kæmper for hinanden. Der er ingen, der kan stoppe os lige nu, nej, siger William Martin i interviewet, som du kan se i sin helhed øverst i artiklen.

OB ligger på en klar førsteplads i NordicBet Ligaen med 31 point efter 11 kampe. Det er 12 point mere end FC Fredericia på andenpladsen, som dog har spillet en kamp færre en fynboerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P