Europæisk Fodbold

Lehmann amok med motorsav: Millionbøde venter

Jens Lehmann er blevet kendt skyldig i at smadre sin nabos garage med en motorsav.

Soccer Football – Champions League – Quarter Final Second Leg – Borussia Dortmund v Manchester City – Signal Iduna Park, Dortmund, Germany – April 14, 2021 Former player Jens Lehmann before the match Pool via REUTERS/Ina Fassbender

Nærmest præcis én millioner danske kroner.

Sådan lød bøden til den tidligere Arsenal-målmand Jens Lehmann fredag fra retten i hans hjemby Starnberg.

Den tidligere Arsenal-målmand var tidligere blevet idømt en bøde på lidt over tre millioner danske kroner, men appelsagen fredag reducerede altså bødestørrelsen til cirka en tredjedel.

Lehmann var af den offentlige anklagemyndighed sigtet for at have savet en bjælke over i sin nabos garage, og den tidligere landsholdsmålmand accepterer bøden.

– Her Lehmann anerkender sit ansvar. Han er nået til enighed med sin nabo, lyder det ifølge The Guardian fra Lehmanns advokat Florian Ufer.

Foruden bøden for ødelæggelsen ved naboen, var Lehmann ligeledes tiltalt for ikke at have betalt parkeringsbøder i Münchens Lufthavn – en sag han ifølge sin advokat har fået bragt i orden.

Selvom der dermed er sat en form for punktum for den i dag 54-årige tysker, der ifølge anklageren “tydeligvis tror, han er hævet over loven”, så var det ikke pæne ord, han fik med på vejen af dommeren fredag.

– [Lehmann] portrættere konsekvent sig selv som et offer for retssystemet, men han er ikke et offer, han er en gerningsmand, lød det fra Dommer Tanja Walter.

Jens Lehmann var igennem sin 23 år lange karriere forbi klubber som Schalke 04, AC Milan, Borussia Dortmund, Arsenal og Stuttgart.

Han sluttede sin karriere i Arsenal i 2011, hvor det blev til én kamp, efter han var kommet ud af sin pension. I alt spillede han præcis 200 kampe for The Gunners.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P