NordicBet Ligaen

Første U19-kamp i over et år – Slotsager helt ude i kulden?

Tobias Slotsager spiller lørdag sin første kamp for OB’s U19-mandskab i næsten halvandet år.

OB's Tobias Slotsager i kampen mod Randers FC.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Rio Ave hjemme, udekamp mod Olympiakos i Europa League og udekamp mod FC Porto.

Sådan kunne den kommende uge have set ud for 18-årige Tobias Slotsager, hvis OB i sommer havde takket ja til tilbuddet fra portugisiske Braga.

I stedet starter Slotsager i dag inde for OB‘s U19-mandskab, der hjemme i Ådalen møder Lyngby.

Selvom Slotsager har spillet 10 ud af OB’s 11 kampe i NordicBet Ligaen i denne sæson, så er det kun blevet til to starter, og generelt er den talentfulde forsvarsspiller langt fra at have den rolle, som han havde både i hele sidste sæson og i slutningen af forrige sæson.

Her var Slotsager fast starter og førstevalg i fynboernes forsvar i Superligaen, og derfor er det ikke blevet til mange kampe med sine jævnaldrende på OB’s U19-mandskab.

546 dage efter sin sidste kamp for OB’s U19-mandskab er Slotsager så tilbage lørdag.

Troels Bech har tidligere afvist, at Slotsagers kontraktmæssige situation skulle have indvirkning på hans plads på klubbens førstehold:

Bech bag bænkning: Derfor starter Slotsager ude

Tobias Slotsager har kontrakt i OB indtil sommer, hvor han således kan forlade klubben kvit og frit. Allerede til januar kan den 18-årige fynbo begynde at forhandle med interesserede klubber, og dem er der nok af.

Den ene af bare tre danskere på Golden Boy-listen for spillere under 21 år har på rygteplan tiltrukket sig interesse fra klubber som Inter, Girona og altså portugisiske Braga, mens OB i sommer menes at have afvist et konkret bud på 15 millioner kroner fra østrigske Sturm Graz.

Tobias Slotsager spillede fredag de sidste 17 minutter i OB’s 1-2-sejr ude over Kolding. I OB’s midterforsvar er det Bjørn Paulsen og James Gomez, der i øjeblikket foretrækkes.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P