A. Pavlović
39′
R. Andrich
31′
  • Bayern München holder fuldt fortjent fast i Bundesligaens førsteplads, selvom de lørdag aften måtte nøjes med 1-1 hjemme mod de forsvarende mestre fra Bayer Leverkusen

• Det var nemlig det bayerske hjemmehold, der var bedst i kampen, men efter en halv times spil kom de bagud, da Robert Andrich med en flot scoring bragte gæsterne foran

• Kort før pausen sørgede Aleksandar Pavlovic for at toppe Andrich’ scoring i ynde, da den unge Bayern-midtbanespiller med en smuk flugter passerede en sagesløs Lukas Hradecky i Leverkusen-målet. Bayern satte sig tungt på kampen i anden halvleg, men flere mål blev det ikke til. Bayern har nu to point ned til RB Leipzig og tre point til Bayer Leverkusen