3F Superligaen

FCN-komet om personlig succes: Er gået uventet hurtigt

FC Nordsjællands unge profil Sindre Walle Egeli har fået et lille gennembrud i Superligaen i denne sæson. Det kommer en smule bag på nordmanden, som for nylig også fik debut på landsholdet.

Sindre Walle Egeli i aktion for FC Nordsjælland.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

18 år og fuld fart fremad.

Sådan er fodboldtilværelsen for FC Nordsjællands Sindre Walle Egeli.

På et år har kantspilleren taget springet fra U19 og op til førsteholdet, som han i denne sæson har fået stor personlig succes for. Hastigheden kommer en smule bag på nordmanden.

– Jeg har det rigtig godt, hvor jeg er lige nu. Jeg synes generelt, at min udvikling har været rigtig god, siden jeg blev rykket op i Superliga-truppen. Men det har virkelig taget fart i løbet af de sidste par måneder, hvor jeg har fået meget spilletid, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Når det er sagt, så synes jeg faktisk, at tilvænningen fra U19- til Superliga-bold er gået uventet hurtigt. Det har været en ret naturlig overgang for mig, og jeg havde nok forventet, at det ville tage længere tid.

Medie: Newcastle jagter den “Næste Haaland” i Danmark

De gode præstationer i Superligaen har også kastet udtagelse og debut for det norske landshold af sig.

– Det er stadig ret surrealistisk for mig, at det er sket, siger Walle Ageli og uddyber:

– I første omgang kom det bag på mig, at jeg overhovedet blev udtaget til A-landsholdet, men at jeg også skulle få debut i den første landsholdssamling, jeg er en del af – det er jeg helt vildt glad for og stolt over.

Sindre Walle Egeli har indtil videre fået 14 kampe for førsteholdet i FC Nordsjælland, hvori det er blevet til fire mål og to assists.

Han og resten af FC Nordsjælland skal i aktion på mandag, hvor man hjemme tager imod Brøndby IF.

Der er kick off på Right to Dream Park klokken 19.00, og du kan se opgøret i TV på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P