NordicBet Ligaen

FC Fredericia cementerer andenplads efter storsejr

FC Fredericia og B.93 mødtes lørdag eftermiddag i NordicBet Ligaen og her var der ingen slinger i valsen for hjemmeholdet, der sendte deltidsprofferne fra Østerbro hjem med et nederlag.

FC Fredericia-spillere fejrer en scoring mod Hobro IK.
A. Bøndergaard
18′
O. Buch
31′
J. Lindekilde
60′

• FC Fredericia tog lørdag eftermiddag en sikker 3-0-sejr over B.93 og lagde sig dermed op på en sikker andenplads i NordicBet Ligaen, hvor de har ni point op til OB på førstepladsen og tre point ned til Hvidovre på tredjepladsen. Søndag kan Esbjerg fB dog bringe sig ét point bag FC Fredericia.
  • FC Fredericia bragte sig i front efter 18 minutter, da klubbens topscorer Asbjørn Bøndergaard scorede sit syvende sæsonmål. 11 minutter senere var det så Oscar Buch, som udbyggede til 2-0
  • Et kvarter inde i anden halvleg slog Jonathan Lindekilde reelt det sidste søm i kisten med sin scoring til 3-0.