3F Superligaen

Bertelsen om Poulsens “film”: Intentionen er ret tydelig

Rasmus Bertelsen følte sig overbevist om, at AGF’s anden scoring ville blive annulleret, da han så kampens dommer løbe til VAR-skærmen.

Rasmus Bertelsen og Nicolai Poulsen i sammenklippet billede.
Foto: Claus Bech & Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Var det film, eller var den god nok?

Den tidligere Randers FC-spiller, Nicolai Poulsen, kom i fokus, da han assisterede AGF’s udligning til 2-2 i det østjysk derby lørdag.

Med godt ti minutter tilbage af kampen kastede Poulsen sig ned på knæene på kanten af Randers-feltet for efterfølgende hurtigt at prikke bolden videre til holdkammeraten Jacob Andersen, hvis afslutning i sidste ende førte til Mads Emil Madsen udligning.

Situationen blev set igennem af VAR-vognen, som bad kampens dommer, Jakob Sundberg, kigge situationen igennem for at vurdere, om Nicolai Poulsen havde forsøgt at filme.

Konklusionen fra Sundberg var klar, men Randers FC-cheftræner Rasmus Bertelsen er ikke enig.

Dommer afviser mulig Nicolai Poulsen-film mod Randers

– Det er ikke en, jeg har set, at man træner meget på fodboldskolen den der; At man smider sig frem på knæene for så at skrabe den videre til en medspiller – jeg synes, intentionen i det, han laver, er ret tydelig, sagde Bertelsen efter kampen til Viaplay.

Særligt en situation helt i starten af kampen, hvor Randers’ Florian Danho fik gult kort for film, hæfter Bertelsen sig ved.

– Jeg synes, at dommeren efter fire minutter viser, at han ikke bryder sig om, at folk lægger sig for let; Så får de et gult kort, og han dømmer et frispark til de andre. Det var jeg lidt overrasket over ikke skete her også, lyder det fra Bertelsen, der ellers så småt var begyndt at glæde sig, da han så dommeren gå til VAR-skærmen.

– Vi har vel en 19 ud af 20-chance for, at den bliver lavet om, når han går til skærmen. Det kender vi jo alle sammen det lille spil; De løber ud og kommer fægtende med armene og laver et eller andet om, men det var så en nitte for os den her gang, lyder det fra Randers-chefen.

Med pointdeleren kan Randers FC ikke være sikker på fortsat at være i top-seks, når de resterende fem kampe i Superligaens runde 10 er færdigspillet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P