2. Bundesligaen

Udlånt AGF’er har det svært: Brug for mere tid

AGF valgte i sommerens transfervindue at udleje sin angriber Janni Serra til FC Nürnberg, men her har tyskeren fået en svær start på tilværelsen.

Janni Serra har bolden i Superliga-kampen imellem Vejle og AGF
Foto: Lars Jacobsen

Alt er langt fra fryd og gammen i FC Nürnberg.

I hvert fald ikke for den udlånte AGF’er Janni Serra, der tilsluttede sig 2. Bundesliga-klubben i sommerens transfervindue.

Her er det nemlig kun blevet til ét enkelt kort indhop i ligaen, imens den 26-årige tysker fik knap en time i DFB Pokalen mod Saarbrücken.

Janni Serra har bolden i Superliga-kampen imellem Vejle og AGF
Foto: Lars Jacobsen

Ifølge det tyske medie Bild er en del af forklaringen at finde i det faktum, at Janni Serra har lidt en ankelskade under en træning tilbage i august.

Den burde han dog være kvit, da tyskeren sidenhen har spillet to kampe fra start for klubbens andethold, men der mangler alligevel lidt.

Det har klubbens cheftræner, Miroslav Klose, kommenteret på.

– Det at være topfit er altid et definitionsspørgsmål. Det afgørende er, hvad vi betragter som topfit. Hvis spilleren selv siger, at han stadig er et stykke fra at være helt fit, og vi kan se det, så giver vi ham mere tid.

Men det ser dog ud til, at det er ved at klare op for den udlånte AGF’er.

– Janni er på rette spor. Jeg regner med, at han er med i truppen i weekenden, men jeg venter lige og ser, indtil vi har haft sidste træningspas inden kampen [mod Hannover 96, red.], lyder det fra Miroslav Klose ifølge Bild.

Den 26-årige tysker er udlejet til FC Nürnberg på en etårig lejeaftale, imens han har kontrakt med AGF frem til 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P