Europa League

Rasmus Nissen om brandkamp: Var skadet hele ugen

Rasmus Nissen Kristensen spillede torsdag aften en afgørende rolle i Eintracht Frankfurts kamp mod Viktoria Plzen. Efter slutfløjt fortæller han, at det lykkedes ham til trods for en skade, der har drillet ham i ugens løb.

Rasmus Nissen Kristensen jubler under Eintracht Franfurts kamp mod Viktoria Plzen.
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

Først en flot assist til 1-0-målet. Dernæst en scoring til 3-1.

Rasmus Nissen Kristensen var i sandhed i hopla, da Eintracht Frankfurt tog imod Viktoria Plzen hjemme i Europa League torsdag aften.

Alligevel måtte han se sine holdkammerater sætte sejren over styr, da han blev skiftet ud i det 85. minut.

Således endte kampen 3-3, selvom stillingen på tidspunktet for udskiftningen fortsat var 3-1 til Rasmus Nissen og co.

Den danske landsholdsspiller fortæller efter slutfløjt til de fremmødte medier, at han faktisk har kæmpet med en skade i hele ugen, hvilket ikke gør hans præstation mindre imponerende.

– Jeg har kæmpet med en skade hele ugen. Så fik jeg kramper efter 85 minutter. Derfor blev jeg skiftet ud, fordi jeg var på grænsen. Men jeg tror ikke, det er et problem for kampen på søndag, siger han.

Rasmus Nissen Kristensen bliver også spurgt ind til sin rolle som både målscorer og oplægger. Noget, der ikke ligefrem er hverdagskost for den tidligere FCM’er:

– Jeg har ikke prøvet det før, men for mig var det en fantastisk kamp, siger han og sætter efterfølgende ord på den sejr, der altså endte med at blive sat over styr:

– Det sker nogle gange i fodbold, og der er forskellige grunde. Jeg ville ønske, jeg var blevet på banen, men det er også fodbold, det går så hurtigt.

– Nu er jeg selvfølgelig skuffet. Jeg havde håbet, at mit mål også var sejrsmålet. Desværre var det ikke sådan. Men i sidste ende er det ikke godt nok, at vi ikke får tre point, når vi fører 3-1 med fem minutter tilbage.

– Man taler meget om et ungt hold, og det er lige præcis den slags ting, man skal lære af i sidste ende. Jeg har også spillet på hold, hvor der var meget mere erfaring, og alligevel er det samme er sket. Det er bare sådan fodbold er. Sådanne kampe kan ske. Og vi skal gøre det bedre, lære af det og komme videre, siger han.

Rasmus Nissen Kristenen skiftede denne sommer til Eintrcht Frankfurt fra engelske Leeds på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.

Han er med det samme blevet fast mand i sin nye klub.

Næsten opgave for den 27-årige dansker og resten af Frankfurt er på søndag ude mod Holstein Kiel.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P