NordicBet Ligaen

Trods seks målinvolveringer: Min start var sløv

Don Deedson er i den igangværende NordicBet Liga-sæson noteret for tre mål og tre assists for OB. Men det er ikke nok for den offensive spiller.

OB's Don Deedson Louicius under 3F Superliga-kampen mellem OB og Randers FC på Nature Energy Park
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Odense Boldklub buldrer afsted i NordicBet Ligaen, hvor de i øjeblikket fører rækken med 28 point.

En af de profiler, som har vist sig positivt frem, er Don Deedson.

Men han er ikke helt tilfreds med sæsonstarten, selvom han kun har misset en enkel kamp i ligaen.

– Jeg synes personligt, at min start var lidt sløv. Jeg synes, jeg kunne have gjort det bedre for at hjælpe holdet, men holdet har støttet mig.

– Jeg synes, vi har haft en god start indtil videre. Vi har ni sejre og én uafgjort. Vi skal fokusere på at blive ved med at vinde kampe for at komme tilbage i Superligaen, fortæller han til Campo.

Kantspilleren lægger ikke skjul på, at han er kommet godt efter dét, hvor han senest blev kåret til kampens spiller mod Roskilde efter to scoringer.

Fakta om Don Deedson

– Jeg prøver bare at gøre mit bedste for at hjælpe holdet i hver kamp. Så jeg tager hver kamp, som om det var den sidste kamp for at hjælpe holdet endnu mere, fortæller Deedson og uddyber sin gode præstation mod Roskilde:

– Jeg synes, det var en holdindsats. Når jeg ser videoen igen og igen, måden vi byggede bolden op fra bagkæden med midterforsvareren, og (red. Jacob) Bonde lavede en god aflevering til mig, så det var det rigtige tidspunkt for mig at afslutte.

Ærlig Don Deedson fortryder ikke udtalelser om OB-exit

Var du overrasket over, at (red. Jacob) Bonde kunne levere sådan en aflevering til dig?

– Nej, nej, ikke overrasket, fordi han kunne se, jeg lavede løbet, så jeg vidste bare, at bolden ville komme, så nej, jeg er slet ikke overrasket.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P