Europa League

Tidligere Barca-træner vender tilbage til mareridtet i Rom

I aften gæster spanske Athletic Club den italienske hovedstad Rom, hvor baskerne møder AS Roma i Europa League. Athletic Clubs træner bærer dog rundt på et yderst dårligt minde fra hans sidste møde med romerne.

Foto: Albert Gea / Reuters / Ritzau Scanpix

Ernesto Valverde vender tilbage til mareridts-stadionet i Rom.

Tilbage i 2018 stod Athletic Clubs nuværende træner Ernesto Valverde i spidsen for Barca, som mødte AS Roma i kvartfinalen i Champions League, hvilket endte som et mareridt for spanieren.

Dog startede det hele startede glimrende hjemme i Catalonien, hvor catalanerne besejrede romerne 4-1. Det skulle senere hen vise sig ikke at være nok.

Returopgøret i Rom endte nemlig med et 0-3 nederlag til Barca, som måtte se sig slået ud af Champions League på reglen om udebanemål.

Det var en stor fiasko for både Ernesto Valverde, men ikke mindst også storklubben og dens selvopfattelse.

I Rom er nederlaget i 2018 ej glemt. Valverde blev nemlig spurgt ind til mareridtet på onsdagens pressemøde, men hans hukommelse halter måske en anelse mere.

– Hukommelsen er selektiv og man husker det, man er interesseret i. Jeg har tabt mange kampe mange steder, men jeg husker ikke dem alle, erklærer Athletic-træneren ifølge Mundo Deportivo.

Der er kampstart mellem de to historiske klubber i aften klokken 21. Kampen vises på Disney+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P