Europa League

Frankfurt snubler efter vild ‘NK’-præstation

Danskeren Rasmus Nissen Kristensen havde en vild Europa League-kamp, da Frankfurt smed sejren et minut før slutfløjt.

H. Ekitike
38′
É. Dina Ebimbe
62′
R. Kristensen
67′
P. Šulc
41′
Prince Kwabena Adu
86′
V. Jemelka
90’+3′

Frankfurt med danske Rasmus Nissen Kristensen tog torsdag aften hul på det europæiske eventyr.

Her tog Bundesliga-holdet imod tjekkiske Plzen i Europa League, og med kun et minut før slutfløjtet fik tyskerne gummiben.

Før det vilde comeback kunne en storspillende ‘NK’ assistere den tidligere Vejle-spiller Hugo Ekitike, som bragte Frankfurt foran 1-0.

Blot tre minutter efter fik tjekkerne udlignet, hvilket blev det sidste mål før pausefløjtet.

Efterfølgende tog kampen endnu en drejning i det 62. minut. Frankurt bragte sig nemlig foran med 2-1 af Junior Dina Ebimbe og fem minutter senere med 3-1 af danske Rasmus Nissen Kristensen.

Men danskershowet blev spoleret efter et lyncomeback.

Tjekkerne fik nettet til at blafre to gange på seks minutter, før dommer Mykola Balakin fløjtede kampen af.

Et mål og en assist fra danskeren var altså ikke nok, da Bundesliga-klubben snublede lige før målstregen.