3F Superligaen

Bertelsen efter exit: Ikke typen der kommer med bål og brand

Cheftræner Rasmus Bertelsen fortæller, at der blev talt med alvorsord i omklædningsrummet, efter Randers FC onsdag aften blev ekspederet ud af pokalturneringen til 3. divisionsholdet Brabrand IF.

Cheftræner Rasmus Bertelsen i kampen mod AaB.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Dagen efter pokalexittet er skuffelsen stadig enorm hos Randers-cheftræner Rasmus Bertelsen.

Bertelsen er særligt skuffet over de spillere, som for få uger siden fik chancen og vandt 10-0 imod B1913 i pokalturneringen.

Alligevel giver nederlaget til Brabrand ikke anledning til, at cheftræneren i Alex Ferguson-stil kaster rundt med ting og råber højt i omklædningsrummet.

– Jeg er ikke typen, der på den måde kommer med vilde bål og brand, men der bliver talt i alvorsord, og der bliver evalueret og analyseret, så vi forhåbentlig i det mindste kan tage noget med derfra, fortæller Bertelsen til Campo.

Men som talesproget lyder, så er intet så galt, at det ikke er godt for noget. Randers-træneren vil nemlig bruge den oplevelse i fremtiden.

– Nu kunne vi ikke tage et avancement med, som vi burde have gjort, så må vi i det mindste tage noget læring med, og måske også lidt forståelse af, hvad det er, at det nogle gange handler om. Så er vi bedre klædt på til en anden gang, siger cheftræneren.

I forrige weekend var det i et andet humør, som Randers-truppen og Bertelsen var i efter en fodboldkamp.

Der var kronjyderne få minutter fra at besejre FC Midtjylland, indtil midtjyderne udlignede i kampens døende minutter.

– Fodbold er flyvsk. For at have stået utilfreds i søndags over ikke at slå de danske mestre til at tabe 1-0 til Brabrand. Det kan gå hurtigt op og ned i fodbold, udtrykker Bertelsen.

Det må i hvert fald ikke påvirke os så negativt

Rasmus Bertelsen

På lørdag kan Randers gøre skaden god igen, da de skal møde AGF. Dog indrømmer Bertelsen, at pokalexittet kommer til at sidde lidt endnu hos spillerne og ham.

– Selv hvis vi skulle være heldige og dygtige nok til at vinde over AGF, så ville jeg stadig være forbandet over det her.

– Det er selvfølgelig to forskellige kasser. Men det er klart, det må i hvert fald ikke påvirke os så negativt. Det skal bruges på en anden måde, hvor man bruger det lidt som motivation og brændstof, og så skal vi videre.

AGF og Randers FC møder hinanden lørdag klokken 16:00 i 3F Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P