NordicBet Ligaen

Udløb til sommer: Fejlvendt OB-profil åben for ny kontrakt

Han er højrebenet, men spiller på venstre back. Og så har Nicholas Mickelson kontraktudløb til sommer, men den er han klar på at forlænge.

OBs Nocholas Mickelson i kamp med Vejles Stefan Velkov under superligakampen mellem Vejle Boldklub og OB på Vejle Stadion
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Hans kontrakt udløber efter sæsonen – men nu åbner han op for at fortsætte i OB.

Nicholas Mickelson, også bare kaldet ‘Nico’, satte sin signatur på en fireårig aftale, da han skiftede til OB i sommeren 2021.

Nu nærmer kontraktudløb sig, og selvom han forsøger at koncentrere sig om spillet på banen, så er Mickelson bevidst om sin situation.

– Altså, lige nu fokuserer jeg på de kampe, vi har.
Jeg ved godt, at min kontrakt udløber til sommer og alt det, men lige nu handler det egentlig bare om at rykke op med OB og få OB på rette spor igen.

OBs Nocholas Mickelson i kamp med Vejles Stefan Velkov under superligakampen mellem Vejle Boldklub og OB på Vejle Stadion
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Den omskolede venstreback ved ikke, om hans agent er i dialog med sportsdirektør Troels Bech, men adspurgt om han er åben for at fortsætte i OB, er Mickelson ikke i tvivl

– Ja, selvfølgelig er jeg åben for det.

Så du er åben for at forlænge din kontrakt, hvis det bliver aktuelt?

– Ja, slår Mickelson fast.

Attraktiv for OB

Det er ikke kun på tribunerne, at den altid hårdtarbejdede Mickelson har vundet hjerter.

Også på ledelsesgangene, hvor Troels Bech befinder sig, glæder man sig over præstationerne fra Mickelson.

Men OB’s sportsdirektør ønsker ikke at fortælle, om der pågår dialog om en forlængelse.

– I udgangspunkt skal vi ikke diskutere kontrakter udadtil, kun med hinanden. Og om du så tolker på, at det betyder det ene eller andet, det må du sådan set selv rode med. Men hold da op, hvor er vi glade for, at han spiller for os nu, udtaler Troels Bech.

Troels Bech har tidligere kaldt Mickelson en af de bedste venstrebacks i Danmark, og sportsdirektøren kalder da også backen for ‘attraktiv’.

– Det er besynderligt ikke at kunne finde en naturlig venstreback, som vi tror bare per definition kan gå ind og tage pladsen fra ‘Nico’. Fordi det, der bliver leveret fra ham, er på så højt et niveau, så selvfølgelig er han attraktiv for os, lyder det fra Troels Bech, sportsdirektør i OB.

Nicholas Michelson kom til OB fra Strømsgodset i Norge. Han er startet inde i alle ti kampe for OB i denne sæson i NordicBet Ligaen.

Hvidovre-comeback og OB-sejr i målrige opgør

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P