Carabao Cup

Efter jordfaldshul: Newcastle donerer til cup-modstander

Kampen mellem AFC Wimbledon og Newcastle er blevet udskudt og flyttet til St James’ Park.

Et jordfaldshul dukker op på AFC Wimbledons stadion forud for kamp mod Newcastle.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Det ville have været årets kamp, men moder jord ville det anderledes.

AFC Wimbledon skulle tirsdag have taget imod Newcastle i den engelske Carabao Cup, men kampen er blevet både udskudt og flyttet, efter et jordfaldshul pludselig dukkede op på Wimbledons hjemmebane Cherry Red Records Stadium.

Hullet kom, efter flere dele af landet søndag fik mere end en normal måneds regn på bare én dag. Det fik den nærliggende River Wandle, der er en biflod til Themsen, til at gå over sine bredder og oversvømme AFC Wimbledons stadion.

Carabao Cup-kampen mod Newcastle er nu flyttet til St James Park i Newcastle den 1. oktober, men det ændrer ikke det store på, at League Two-mandskabet pludselig står med en ubrugelig hjemmebane forud for kampen mod Accrington Stanley på lørdag.

For at hjælpe sin klub satte den 50-årige fan, Graham Stacey, mandag en indsamling op, men indsamlingens mål på 10.000 pund blev hurtigt nået, da en donation på 15.000 pund tikkede ind fra afsenderen “Newcastle United”.

Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

Siden er indsamlingens mål blevet hævet til 50.000 pund, men også det mål er for længst nået. Graham Stacey glæder sig nu til at se de to hold mødes på Premier League-klubbens hjemmebane.

– At de to hold mødes på et af landets største stadioner med et af de bedste publikummer i landet bliver fedt. Og det bliver endnu bedre, når vi slår dem.

– Jeg burde undskylde, for de har været så gavmilde, og hvis vi skulle slå dem, ville jeg næsten få det dårligt, for det er fantastisk gavmildt af dem, lyder det fra Stacey ifølge Evening Standard.

Ifølge AFC Wimbledon-direktør James Woodroof er der allerede blevet pumpet mere end 100.000 liter vand væk fra stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P