Europa League

Dolberg på pletten i Anderlechts første sejr uden Riemer

Anderlecht høstede onsdag aften sin første sejr siden afskeden med sin tidligere cheftræner Brian Riemer, da ungarske Ferencvaros kom på besøg i Europa League.

Anderlechts anfører Leander Dendoncker i kamp med Ferencvaros.
Y. Verschaeren
60′
K. Dolberg
66′
A. Traoré
86′

Anderlecht er kommet i gang efter afskeden med Brian Riemer.

Onsdag aften gik det udover ungarske Ferencvaros, der gæstede Lotto Park.

Her var både Mathias ‘Zanka’ Jørgensen og Kasper Dolberg med fra start, imens Anders Dreyer måtte sidde over, da han netop er blevet far.

Anderlecht-dansker misser kamp: Lige blevet far

Første halvleg var ikke noget at skrive hjem om, da ingen af de to mandskaber kunne finde vejen til netmaskerne.

Det skulle ændre sig efter pausen, da Yari Verschaeren tog chancen fra kanten af feltet, hvorefter belgieren kunne se sin afslutning sejle i mål til 1-0.

Fem minutter senere fortsatte Anderlecht-opturen, da der blev dømt straffespark til belgierne.

Sparket tog Kasper Dolberg sig usvigeligt sikkert af, da den danske landsholdsspiller gjorde det til 2-1.

Det skulle dog også blive svært for Anderlecht, da indskiftede Nilson Angulo inden for tre minutter fik raget to gule kort til sig og dermed et rødt.

Således blev belgierne reduceret til ti mand, og kort efter fik Ferencvaros bragt spænding tilbage i opgøret takket være Adama Traore.

Til trods for det røde kort lykkedes det Anderlecht at holde stand og sikre sine tre første point i Europa Leagues ligaspil.