LaLiga

Barcas keeper-dilemma: Judas eller pensionisten?

FC Barcelona skal udfylde det tomrum, Marc-André ter Stegen efterlader med sin efter sigende slemme skade. Men hvem bliver manden, der skal træde til? En tidligere Real Madrid-keeper eller en tidligere top-keeper, der egentlig var gået på pension?

Keylor Navas og Wojciech Szczesny
Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix og Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Et tomrum skal fyldes.

Marc-André ter Stegen er ude – muligvis resten af sæsonen.

Derfor skal der findes en erstatning, som skal ind og overtage ter Stegens ansvar som FC Barcelonas førstevalg mellem stolperne.

Men hvem bliver det?

Keylor Navas og Wojciech Szczesny
Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix og Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Rygterne har svirret de seneste døgn, siden Marc-André ter Stegen blev skadet under Barcas LaLiga-kamp mod Villarreal i weekenden.

Her er særligt to blevet nævnt i de spanske medier, som beretter, at FC Barcelonas sportsdirektør, Deco, har taget kontakt til dem begge.

Og det er nok ikke lige de to, man kommer først i tanke om, men de er klar til at gribe chancen, mener Mundo Deportivo at vide.

En tidligere Blanco eller en pensionist?

Den første er den tidligere Real-keeper Keylor Navas.

Når Real Madrid nævnes i samme ombæring som FC Barcelona – og især i forbindelse med transfers – tænker man nok, at det er forbudt.

Men det tyder ikke på, at der skulle være noget problem med Navas’ tidligere tilhørsforhold.

Navas træner i øjeblikket med hos Deportivo Saprissa – en klub fra hjemlandet, Costa Rica – efter at have færdiggjort sin kontrakt i PSG i sommer.

Mundo Derportivo skriver, at kilder tæt på Navas fortæller, at han er i god form, træner dagligt og følger en streng diæt. Og at han er klar på at trække i Barca-trøjen for en enkelt sæson.

Derudover er hans agent portugisiske Jorge Mendes, som siges at have et forhold til FC Barcelona.

Den anden er polske Wojciech Szczesny, som lagde handskerne på hylden denne sommer.

Szczesny havde stadig et år tilbage af sin kontrakt, men valgte efter gensidig aftale med Juventus at sige farvel før tid.

Derfor skal der også betales en sum til Juventus, hvis man skal hive den 34-årige tidligere landsholdsmålmand ud af sit otium, mener flere spanske medier at vide.

Men udover det er der ikke de store sportslige komplikationer i forhold til Szczesny, som var Polens førstemålmand under EM-slutrunden i sommer.

Har ikke hjertet med

Faktisk var det passionen, han har mistet, og det fortalte han også, den dag han annoncerede sin pension.

– Selvom min krop er klar til en ny udfordring, er mit hjerte det ikke. Jeg synes, det er tid til at give min familie min fulde opmærksomhed. Derfor har jeg besluttet at forlade livet som professionel fodboldspiller, skrev Szczesny på sin Instagram-konto den 27. august.

Det giver også spekulationer hos FC Barcelona, der ikke kan vide sig sikker på polakkens engagement og vilje, mener Mundo Deportivo at vide.

Ikke desto mindre er han klar til at finde handskerne frem igen og stå mellem stængerne en sæson mere – for FC Barcelona.

Klar til at droppe pension: Eks-keeper til rådighed for Barca

Begge keepere er klar. Barca har brug for én af dem.

Så hvem mon det bliver? Judas eller pensionisten?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P