Toutouh officielt på plads i B.93 i stor pokalnedtur

Det blev bestemt ikke til det comeback til B.93, som Youssef Toutouh formentlig havde håbet, da Østerbro-klubben tirsdag tabte på Fyn.

Youssef Toutouh præsenteres i B.93.

Youssef Toutouh er officielt tilbage i B.93.

Det fremgår af Østerbro-klubbens holdkort til pokalkampen tirsdag aften mod 3. Divisionsholdet Næsby.

En kamp som NordicBet Liga-mandskabet overraskende tabte 2-1.

Som B.93-cheftræner Kim Engstrøm i sidste uge kunne fortælle til Campo, så har den tidligere F.C. København-profil i flere måneder trænet med i sin barndomsklub, og Engstrøm forudsagde i sidste uge et muligt comeback i pokalkampen på Fyn tirsdag.

Cheftræner afslører: Toutouh kan få debut i pokalkamp

Det comeback blev ikke til noget.

Selvom Youssef Toutouh med trøjenummer 30 var på bænken til kampen på ALPI Arena i den odenseanske forstad tirsdag aften, så var han ikke en af de fem indskiftninger, Kim Engstrøm benyttede sig af i løbet af kampens anden halvleg.

Ikke desto mindre betyder tirsdagens bænkplads, at Toutouh nu officielt er tilbage i barndomsklubben, for selv en plads på bænken til kampen har krævet en registrering.

Næsbys to scoringer tirsdag aften blev sat ind af Philip Stoustrup kort inde i anden halvleg, inden Rasmus Nielsen lukkede gjorde det til 2-0 to minutter inde i overtiden.

Mikkel Mouritz reducerede forgæves for B.93 på straffespark syv minutter inde i overtiden.