Premier League

Stor avis peger på dansker som Rodri-afløser i City

Rodri blev skadet i søndags for Manchester City, og skal der hentes erstatning peger engelsk avis på en brandvarm dansker.

Rodri humper ud af banen
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Rodri kan misse store dele af sæsonen, efter at han blev skadet i søndagens kamp for Manchester City.

Tabet af den spanske midtbanestjerne kan betyde, at Pep Guardiola skal finde en erstatning til den centrale del af banen.

Den store engelske avis Manchester Evening News giver fem bud på en afløser for Rodri, og en af dem er danske Morten Hjulmand.

Den danske landsholdsspiller, og Sporting CP’s nuværende anfører, får store roser med på vejen af den engelske avis.

– Sporting-stjernen er tidligere blevet sat i forbindelse med et skifte til Premier League efter sine imponerende præstationer i Portugal. På trods af at han først skiftede til Lissabon sidste sommer, har den 25-årige sikret sig en fast plads på Ruben Amorims hold og er allerede blevet udnævnt til anfører for klubben.

Hjulmand jubler
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Avisen bemærker, at Morten Hjulmand har fire år tilbage af sin kontrakt i Portugal. Derfor kan det blive dyrt for Manchester City, hvis man ønsker at hente landsholdsdanskeren til.

– Dog kunne Sporting blive fristet til at sælge, hvis hans rapporterede frikøbsklausul på 66 millioner pund (592 millioner kroner, red.) bliver udløst.

Foruden Hjulmand peger avisen også på Real Sociedads Martin Zubimendi, FC Portos Alan Varela, Al-Hilals Ruben Neves og Adam Wharton fra Crystal Palace.

Flere medier: Rodri er færdig for sæsonen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P