EM 2024

Sarkastisk Kroos efter UEFA-udmelding: Det beroliger mig!

Toni Kroos har ikke meget til overs for, at UEFA nu har fundet ud af, at tyskerne blev snydt for et straffespark mod Spanien ved EM i sommer.

Toni Kroos og Marc Cucurella ved EM 2024.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Tyskland skulle have haft et straffespark mod Spanien.

Sådan lyder en konklusion fra en lækket UEFA-rapport, som spanske medier tidligere på ugen har udgivet uddrag fra.

– Som følge af de seneste UEFA-guidelines, skal hånd-til-bold kontakt, som stopper skud på mål, straffes hårdere, og i de fleste tilfælde skal der tildeles et straffespark, med mindre forvarerens arm er meget tæt på kroppen eller på kroppen.

– I dette tilfælde stopper forsvareren skuddet mod mål med sin arm, som ikke er meget tæt på kroppen, og gør dermed sig selv større, så der skulle have været tildelt et straffespark, lyder det i lækket fra UEFA-rapporten.’

Den udmelding får nu tyske Toni Kroos til at reagere, og den nu tidligere tyske landsholdsspiller er ikke imponeret.

– Det tog dem tre måneder at finde frem til, at der var hånd på – noget stort set alle andre kunne se i løbet af et sekund. Det beroliger mig meget.

– Kan jeg nu sige, at nu er jeg europamester, fordi det officielt er blevet bekræftet? De tror jeg ikke, lyder det ifølge Marca sarkastisk fra Toni Kroos.

Spanien sender Tyskland ud af EM efter sent mål i forlænget tid

I EM-kvartfinalen mellem de to europæiske stormagter havde Tyskland tvunget kampen ud i forlænget spilletid, og kort inden pausen blev Jamal Musialas afslutning mod mål blokeret af en hånd fra Chelseas Marc Cucurella.

Engelske Anthony Taylor dømte ingenting, og landsmanden Stuart Attwell i VAR-vognen så ingen grund til at ændre den beslutning, og derfor var det et sejrsmål, spanske Mikel Merino kort efter satte i kassen.

For Toni Kroos blev kampen karrierens sidste.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P