Allsvenskan

Svensk storklub fyrer cheftræner efter 9 måneder

Pål Arne “Paco” Johansen er færdig i BK Häcken, oplyser klubben mandag.

'Paco' i kamp for BK Häcken
Foto: BK Häcken

Han havde første arbejdsdag den 1. januar i år, men efter ni måneder og 23 dage i spidsen for BK Häcken er det slut for Pål Arne Johansen.

Den 47-årige nordmand er mandag blevet fyret som cheftræner for den svenske danskerklub efter en periode med dårlige resultater.

Forrige års svenske mestre indtager aktuelt niendepladsen i Allsvenskan, og det er langt fra ambitionen, fortæller klubbens sportschef.

– På det seneste har vi ikke fået resultaterne med, hvilket har betydet, at vi har mistet tæt kontakt til rækkens tophold, udtaler sportschef Martin Ericsson, og fortsætter:

– Desværre ser vi heller ikke den udvikling i vores præstationer, som vi forventede så langt ind i sæsonen og i vores sidste kampe ser vi, at vi mangler energi og en fælles tro på, hvad vi skal.

'Paco' i kamp for BK Häcken
Pål Arne Johansen er nu fortid i BK Häcken. Foto: BK Häcken

– Vi har alle et ansvar for, at det ser sådan ud, og det vil kræve hårdt arbejde fra os alle sammen at få os tilbage på sporet, udtaler den tidligere AaB- og Brøndby-spiller.

Der resterer syv kampe af sæsonen, og Göteborg-klubben har aktuelt otte point op til tredjepladsen i rækken, som også giver adgang til europæisk fodbold.

Hollandske Joop Oosterveld forfremmes til cheftræner fra klubbens U19-mandskab. BK Häcken råder over danskerne Jacob Barrett Laursen og Mikkel Rygaard.

Johansen kom til klubben fra norske Odd.

Video: Rygaard med vanvittig kasse i BK Häckens sejr

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P