Brasiliansk fodbold

Martin Braithwaite lynede i flot Gremio-sejr

Danskeren kom endnu en gang på tavlen i Brasilien, da Gremio besejrede rækkens fjerdeplads, Flamengo.

Braithwaite laver fagter på banen for Gremio

Martin Braithwaite scorede natten til mandag sit fjerde mål for Gremio siden sommerens skifte.

På hjemmebane mod storholdet Flamengo var danskeren først over en ripost i det 55. minut, og den 33-årige vestjyde kunne dermed sende Gremio på 2-1.

Forinden var gået en jævnbyrdig første halvleg, hvor der stod 1-1 ved pausen, men Braithwaites kasse blev startskuddet til en dramatisk anden halvleg.

Bare få minutter efter Braithwaites kasse blev Flamengo reduceret til ti mand, da Carlinhos fik direkte rødt efter et høj albue.

Braithwaite skiftede i det 74. minut med den tidligere Chelsea-stjerne Diego Costa, som bare ni minutter senere udbyggede Gremios føring.

I overtiden reducerede Flamenco ved Felipe Teresa, men det blev kampens sidste scoring, og dermed tog Gremio tre vigtige point til kontoen.

Det detroniserede storhold Gremio er langsomt ved at spille sig op i rækken og indtager nu 12. pladsen i den Brasilianske Serie A.