LaLiga

Klar til at droppe pension: Eks-keeper til rådighed for Barca

Skulle FC Barcelona få brug for en akut erstatning for Marc-André ter Stegen, så er klubbens tidligere målmand klar til at træde ud af sin nylige pension.

Claudio Bravo forud for Chiles kamp mod Argentina.
Foto: Agustin Marcarian/Reuters/Ritzau Scanpix

Én time efter FC Barcelonas officielle bekræftelse.

Så længe gik der fra, at den spanske storklub meldte ud, at klubbens førstemålmand, Marc-André ter Stegen, er ude med en knæskade, til klubbens tidligere målmand tilbyder at træde ud af sin pension.

Det er ikke engang en måned siden, at chilenske Claudio Bravo officielt gik på pension, men nu er den 41-årige målmand klar på igen at iføre sig målmandshandskerne.

– Hvis Barca ringer til mig, så er jeg klar, lyder det kort fra Claudio Bravo til mediet WinWin.

Marc-André ter Stegen blev skadet i FC Barcelonas 1-5-sejr over Villarreal søndag, og han ventes nu ude resten af sæsonen.

Barcelona bekræfter nedslående nyt om Ter Stegen

Claudio Bravo kom til FC Barcelona i sommeren 2014 – nærmest samtidig med Marc-André ter Stegen.

Fra dag ét var der dog en klar rollefordeling de to målmænd imellem, for mens Bravo tog sig af kampene i LaLiga, tog Ter Stegen sig af kampene i Champions League og de øvrige pokalturneringer.

Efter to år skiftede Bravo til engelske Manchester City efter i alt 75 kampe og to spanske mesterskaber i FC Barcelona. Ter Stegen fik derefter alene rollens om førstemålmand, og i dag står tyskeren noteret for 420 kampe for Barca.

Claudio Bravo skiftede i august 2020 fra Manchester City til Real Betis, men den 26. august i år bekendtgjorde han sit karrierestop.

I FC Barcelona er 25-årige Iñaki Peña og 20-årige Ander Astralaga de to målmænd i den nuværende trup. Mens Iñaki Peña har i alt 23 kampe og optrædener i både Laliga, Champions League og Copa del Rey på cv’et, så har Ander Astralaga endnu sin officielle debut i FC Barcelona til gode.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P