Premier League

Flere medier: Rodri er færdig for sæsonen

Søndag aften var der topbrag i Premier League, hvor Manchester Citys midtbane-stjerne Rodri udgik skadet. Nu beskriver flere medier, at spanieren kan være færdig for sæsonen.

Rodri er i stor smerte for Manchester City, der møder Arsenal.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Søndagens 2-2 drama mellem Manchester City og Arsenal var et heftigt et af slagsen.

Dog sluttede topbraget allerede efter 21 minutter for City-stjernen Rodri, der måtte lade sig udskifte efter han blev skadet i forbindelse med en dødbold.

Her tog den 28-årige spanier sig straks til knæet, hvorfor der med det samme blev spekuleret i en alvorlig skade. Nu lader der til at være hold i de spekulationer.

Mandag aften beskriver flere medier nemlig, at Rodris knæskade er en korsbåndsskade af alvorlig karakter, der med overvejende sandsynlighed holder ham ude i resten af sæsonen.

Det er blandt andre The Athletic, ESPN og Fabrizio Romano, som skriver dette.

Rodri er i stor smerte for Manchester City, der møder Arsenal.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Klubben har stadig til gode selv at komme med en udmelding omkring skaden.

Men såfremt de mange mediers oplysninger taler sandt, er det noget af en bet for City – Rodri har nemlig vist sig at være en ekstremt vigtig karakter i klubben.

I den forgangne sæson optrådte spanieren i 34 Premier League-kampe for Manchester-klubben, hvori han scorede otte gange og lagde op til ni mål.

Derudover tabte City udelukkende kampe, hvor Rodri ikke var en del af truppen, og han gennemgik dermed hele sæsonen som personligt ubesejret i Premier League-regi.

Dog har Pep Guardiolas mandskab klaret sig ganske glimrende i de indledende kampe af den nye Premier League-sæson, hvor man ligeledes har været Rodri foruden i de første fire opgør.

Dette til trods formåede de forsvarende mestre at gøre rent bord i disse fire opgør, hvorfor de, søndagens uafgjorte resultat til trods, indtager den foreløbige førsteplads i ligaen.

Smed bolden i hovedet på Gabriel – Haaland undgår straf

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P