Premier League

City-profiler revser Arsenal: Ikke som Liverpool

Bernardo Silva og John Stones er ikke imponeret over Arsenal, som ifølge de to har en anden tilgang til at møde Manchester City end Liverpool.

Bernardo Silva modtager behandling i Manchester Citys kamp mod Arsenal
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Det var masser af dramatik, da Manchester City og Arsenal tørnede sammen i et imødeset topopgør i Premier League søndag aften.

Topkampen endte 2-2, men Manchester Citys Bernardo Silva var langtfra imponeret over Arsenals tilgang til det store opgør.

Portugiseren mente, at Artetas mandskab bare forsøgte at stikke en kæp i hjulpet på City, og det er meget anderledes, end når Liverpool har været modstanderen i de seneste års topopgør i Premier League.

– Forskellen mellem de to hold er nok, at Liverpool allerede har vundet et mesterskab for nyligt, det har Arsenal ikke. Liverpool har vundet i Champions League, det har Arsenal ikke.

– Liverpool gik altid til os med oprejst pande i forsøget på at vinde kampen, så ud fra det perspektiv er kampene mod Arsenal anderledes, end dem vi har haft mod Liverpool, udtaler Bernardo Silva ifølge Daily Mail.

John Stones, som sendte den pointgivende udligning i kassen i det ottende minuts overtid, er enig med Silva om, at Arsenals tilgang er mere ‘destruktiv’.

– Arsenal har gjort det i nogle år, så vi ved, hvad vi kan forvente. Man kalde det klogt, beskidt eller hvad end man vil. De forsøger at ødelægge kampene og bryde rytmen, udtaler Stones.

Kampen endte 2-2 på Etihad. Se mål og highlights fra det højdramatiske opgør her.

Vanvittige scener: City knuser Arsenals håb til allersidst

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P